Survivalist Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey, I'm not sure that if others are still experiencing this or not but when ever I go to http://www.survivalistboards.com it's asking me if I want to save the index.php file. I know this is not the correct message board but it's the only one in my history that I have saved. Just wanted to see if other people are seeing this....
 

·
Registered
Joined
·
1,859 Posts
Hey, I'm not sure that if others are still experiencing this or not but when ever I go to http://www.survivalistboards.com it's asking me if I want to save the index.php file. I know this is not the correct message board but it's the only one in my history that I have saved. Just wanted to see if other people are seeing this....
Sometimes this can happen if a new security protocol is enabled.
 

·
Founder
Joined
·
16,867 Posts
Other people are reporting the issue, but I have not had it happen yet.

Please post site related topics in the site information section.
 

·
Super Moderator
Psalm 34:4
Joined
·
23,740 Posts
I got that error on my computer at work Friday but haven't got it at home so I figured it was the update they did Thursday night at work. I didn't go to wwork today so I don't know if it's still happening there or not.
 

·
Lonesome Road
Joined
·
1,015 Posts
On my comp I have google chrome and internet explorer. I have been having the same issue with the .php when clicking a link in a google chrome window. I opened internet explorer and it's working fine again. I have no idea how or what the issue could be, but it seems to effect Firefox and google chrome, mostly google chrome.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Discussion Starter · #8 ·
hmm... I think your onto something here... safari seems to work just fine... and I think I saw a Firefox update sometime last week... kind of weird...
 
1 - 8 of 8 Posts
Top