Survivalist Forum banner
21 - 24 of 24 Posts

· Registered
Joined
·
650 Posts
Ha még nem tudjátok hogy később hol fogtok élni, akkor az úgy tényleg bonyolult. Gondolom hogy amíg nem biztos, addig tényleg nem érdemes befektetni.

Nem, én biztos nem utazok ki az országból, már csak a fegyvereim miatt sem. Semmi kedvem nem lenne hazamenni, aztán 7.5 Joulos légpuskákkal játszani.
Már régen itt élek kint, sok éve.

Itt minden attól függ, hogy hol van a házhely, porta, földterület. Városon belül néhány holdnyi föld a főút mellett 3 millió dollár. Annyi pénzért más államban egy üres területen rettenetesen nagy birtokot lehet venni. Akár 800 dollár / hold árért. Tele fával, kész erdővel, vagy folyó mellett, tavakkal.

A hitelekkel vigyázzatok, én sok embert tudok akik nagyon rosszul jártak. Tudod, elég egy munkahelymegszűnés és kész a baj. Én sose vettem fel hitelt, jobb inkább takarékoskodni aztán majd összejön a pénz. Jobb mint fizetni a banki kölcsönöket egy életen át.

Ismerek olyat aki a házát veszítette el bankok miatt. Van aki csak fél millió forintot vett fel, de 3-szor annyit kell visszafizetnie mint amennyi hitelt felvett.
 

· Registered
Joined
·
15 Posts
Igaz ide szinte senki nem jár, de ki tudja, lehet nemsokára idetéved egy profi. Addig meg vagy megtalálom amit keresek vagy sem.
Miről is van szó? Szeretnék venni egy jó kést, sok sok olvasás és keresgélés után úgy döntöttem, nekem egy Fallkniven kell. Csakhogy ennek a késnek konvex az élezése. Igen, tudom, hogy a google és a youtube a jó barátaink, csakhogy a youtube-on volt aki a spyderco triangle sharpmakerrel élezte ezt a kést. Az egyértelműen nem erre való. Van itt valaki aki élezett már ilyen kést? Vagy otthon van a témában? :confused:
Köszönöm.
 
21 - 24 of 24 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top