Survivalist Forum banner
1 - 20 of 28 Posts

·
Pisticus Veritas
Very Prepared!!
Joined
·
41,107 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just wondering if it's taking everyone else a very long time to post or if there's just something wrong with my system. I have high speed, fiber optic internet and my online time is super fast but when I'm in the forum, my posts take over a minute in some cases to post and a few times today, I lost connection altogether with this forum.

Anyone else experiencing the same thing? Is there some sort of a fix that you can pass on?
 
  • Like
Reactions: rncmomx2

·
Pisticus Veritas
Very Prepared!!
Joined
·
41,107 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Hmmm. Thanks for the response. I've had this problem off and on over the past couple of months but only in the forum. I wasn't sure if there was a way I could reconfigure my settings or something like that. When I type a message and click "submit," it's taking nearly a minute in most cases to actually post. I'm simply flipping screens and checking my email or going online for other reasons while I wait for my message to post.
 

·
Bratach Bhan Chlann Aoidh
Joined
·
1,366 Posts
Yup, I'm having trouble too.
I'll post, hit the button and wait 1 or 2 minutes these days. Sometimes I get too impatient and log off and relog in to see if that clears anything but all it does is lose me my list of threads to look at in my user CP.
Then I crack the sh1t's and walk away.
It's only been happening for the last week.
 

·
Bratach Bhan Chlann Aoidh
Joined
·
1,366 Posts
Yup, I'm having trouble too.
I'll post, hit the button and wait 1 or 2 minutes these days. Sometimes I get too impatient and log off and relog in to see if that clears anything but all it does is lose me my list of threads to look at in my user CP.
Then I crack the sh1t's and walk away.
It's only been happening for the last week.
 

·
Bratach Bhan Chlann Aoidh
Joined
·
1,366 Posts
Now that is weird too.
A message came up saying to wait 30 secs between posts. I hadn't even posted.
Now I've just posted twice.
If I were Kev I'd be looking at someone having planted something?
 

·
Pisticus Veritas
Very Prepared!!
Joined
·
41,107 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Now that is weird too.
A message came up saying to wait 30 secs between posts. I hadn't even posted.
Now I've just posted twice.
If I were Kev I'd be looking at someone having planted something?
I've had a couple of the double posts too. I was wondering if there might be a virus or something. Something ain't right...that's for sure.
 

·
Bratach Bhan Chlann Aoidh
Joined
·
1,366 Posts
I've contacted the security part to let them know.
If it is a virus then they should know.
I've noticed a few other double posts as well.
 

·
Come quickly Lord
Joined
·
2,049 Posts
Me too. Thought it was just me.
 

·
Senior Member
Joined
·
1,794 Posts
No problems with posting here and we have Hooterville dial-up ISP. I am used to waiting for anything so maybe my time perception is skewered. If I were used to instantanious results, I would probably notice it more.
 

·
Pisticus Veritas
Very Prepared!!
Joined
·
41,107 Posts
Discussion Starter · #16 ·
All I can say is that I'm glad I opened the topic. Apparently, many of us have been experiencing the same things but all of us thought it was our own computer. I'm going to sign off for now because the frustration of waiting has finally taken its toll on my patience. See ya later.
 
  • Like
Reactions: 8 Passes Wind

·
Information is Ammunition
Joined
·
22,122 Posts
the replacement software for the Carnivore sampling programming is a resource hog.
 
1 - 20 of 28 Posts
Top