![]() |
|
||||
|
Salutare si bine ai venit!
Eu am trecut printr-o perioada in care nu am avut deloc chef de net si de forumuri, asa ca m-am tras mai intr-o parte.
|
Si eu am patit cam la fel!
|
|
||||
|
Salut,
Sunt nou pe acest forum si am fost placut surprins sa aflu ca mai sunt si alti romani dornici sa se cunoasa si sa comunice despre hobby-ul lor. Numele meu este Stefan. Sunt originar din Romania dar locuiesc in Montreal. |
|
|||
|
Salutare, ma numesc Alex, 24 de ani student in Cluj. Ma bucur enorm sa gasesc o sectiune romana intr-un forum international de survival.
Sper sa dezvoltam sectiunea si sa adaptam ideea de supravietuire la realitatile noastre locale. |
|
|||
|
Bine v-am gasit!
M-am inscris si eu aici de cateva zile. Ma bucur ca mai sunt romani inscrisi pe acest site. Eu am 33 de ani si sunt din Buzau. |
|
|||
|
Ma numesc Tudor, azi am dat peste acest forum,e fain ca are si sectiune in limba romana,cu engleza stau cam slabut,adica stiu sa citesc dar nu inteleg ce scrie
si din topicurile anterioare am inteles ca site-ul are un fratior mai mic in Romania-bushcraft-ceva, va salut pe toti,bine v-am gasit si SARBATORI CU BINE! |
|
|||
|
Sarbatori fericite la toata lumea!
Dorin ma numesc, din Bucuresti si abia acum am descoperit sectiunea romaneasca. |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
|